Hvor farverne hvisker – udstilling i Baunhøj Mølle

Se uddybende på www.grenaakunstogmusik.dk

“HVOR FARVERNE HVISKER”
Billedkunstner Susanne Beck
Baunhøj Mølle, Bavnehøjvej 3, Grenaa.
Fernisering fredag den 10. februar kl. 17.00. Susanne Beck er til stede ved ferniseringen og vil fortælle om sine værker og udstillingen
Udstillingen kan ses til og med søndag den 12. marts 2023. Fri entré – Alle er meget velkomne
Se uddybende på www.grenaakunstogmusik.dk

Susanne Becks kunstneriske praksis handler om farve og form – ud fra den erkendelse, at farve kræver en form og en form defineres af en farve. Hun anvender geometriske former som byggeklodser for kompositioner af farver. Med kompositionerne undersøger hun, hvorledes farve og form gensidig synes at påvirke, udfordre og endda manipulere hinanden.  Fælles for Susannes værkproduktion er, at farverne er nøje afstemt med små gradbøjninger af nuancer med det sigte at udfordre, hvorledes vi ser og opfatter såvel farve som form. Hendes værker inviterer beskueren til at følge farvernes og formernes indbyrdes foranderlighed, hvor intet er absolut og alt er relativt.

Susannes kunstneriske arbejde omfatter primært maleri og skulptur, og hendes foretrukne materialer er blyant og akryl på papir, træ og rå lærred.

Et gennemgående træk for Susannes værker her i udstillingen og for hendes værkproduktion, er at hendes foretrukne farvepalet umiddelbart virker nedtonet og sart. Men da farver forholder sig til hinanden, så vil selv nedtonede, sarte farver udfolde sig og vise nuancernes mangfoldighed, blot vi giver os tid og ro til at se – til at høre farverne hviske.

Se mere på Susanne Becks hjemmeside https://susannebeck.dk/